کشت افزونکشت افزون
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • کشاورزی
    • کود و سموم شیمیایی
    • نگهداری و دفع آفات
      • پسته و بادام
      • غلات
      • سیفی جات
      • مرکبات
      • خرما
  • مواد اولیه صنایع غذایی
    • آشامیدنی
      • نوشابه های بدون الکل
        • شیرین کنندها
        • نگهدارنده ها
        • تشدید کننده ها
        • آنتی اکسیدان ها
        • اسانس ها
          • مایع پایه روغن
          • مایع پایه آب
      • شربت و مربا
        • آنتی اکسیدان ها
        • نگهدارنده ها
        • اسانس ها
        • تشدید کننده ها
        • شیرین کننده ها
      • آبمیوه ها و نکتارها
        • آنتی اکسیدان ها
        • تشدید کننده ها طعم
        • شیرین کننده ها
        • نگهدارنده ها
        • اسانس ها
          • پایه روغن
          • پایه آب
      • آب معدنی
        • نگهدارنده ها
        • آنتی آکسیدان ها
    • چیپس و پفک
      • چیپس سیب زمینی و خلال
        • نگهدارنده ها
        • تشدید کننده های طعم
        • آنتی اکسیدان ها
        • طعم دهنده ها
      • پفک . اسنک
        • نگهدارنده ها
        • تشدید کننده های طعم
    • صنایع گوشت و کنسرو
      • گوشت قرمز
        • چرخ کرده و لاشه و برگر
          • نگهدارنده ها
          • ترد کننده ها
          • تشدید کننده های طعم
      • گوشت مرغ
        • چرخ کرده و لاشه و برگر
          • نگهدارنده ها
          • تشدید کننده های طعم
      • تخم مرغ مایع
        • نگهدارنده ها
      • دریایی
        • خاویار
          • نگهدارنده ها
        • ماهی
          • نگهدارنده ها
          • تشدید کننده های طعم
        • میگو
          • تشدید کننده های طعم
          • نگهدارنده ها
    • سوسیس و کالباس
      • آنتی اکسیدان ها
      • نگهدارنده ها
      • تشدید کننده های طعم
    • غذای آماده
      • سوپ
        • تشدید کننده ها طعم
        • نگهدارنده ها و آنتی اکسیدان ها
      • کنسرو و کمپوت
        • تشدید کننده های طعم
        • نگهدارنده ها و آنتی اکسیدان ها
      • ناگت و غذاهای نیمه آماده
        • نگهدارنده ها و آنتی اکسیدان ها
    • آرد و نان
      • ماکارونی و اسپاگتی
        • نگهدارنده ها
        • آنتی اکسیدان ها
        • ویتامین ها
        • اکسید کننده ها و احیا کننده ها
        • امولسیفایر
        • تثبیت کننده ها
        • غنی کننده ها
        • طمع دهنده ها
        • قوام دهنده ها
        • رنگ دهنده ها
      • نان های سنتی و صنعتی و لایه ای
        • آنزیم ها
        • پرکننده و پوشش دهنده ها
        • غنی کننده ها
        • استابلایزرها
        • احیا کننده ها
        • مولد گاز
        • آنتی اکسیدان ها
        • ضد کف
        • قوام دهنده ها
      • کیک و کلوچه شیرینی
        • شیرین کننده
          • مصنوعی
          • طبیعی
        • طعم دهنده
          • پودرها
          • اسانسهای پودری مقاوم به حرارت
        • نگهدارنده ها
        • مولد گاز
        • طعم دهنده ها
        • رنگها
        • اکسید کننده و احیا کننده ها
        • تنظیم کننده اسید
      • بیسکوئیت و ویفر
        • مولدهای گاز
        • آنزیم ها
        • طمع دهنده ها
        • تشدید کننده های طعم
        • بافر کننده
        • نگهدارنده ها
        • اسیدی کننده ها و تنظیم کننده ها
        • طعم دهنده ها
          • اسانس ها طبیعی
          • پودری
    • شیرینی و شکلات
      • آب نبات
        • طعم دهنده ها
        • تشدید کننده ها
        • رنگها
        • قوام دهنده ها
        • آنتی اکسیدان ها
      • شکلات
        • اسانس های مایع
        • انواع اسانس های میوه ای
        • اسانس های مایع
        • تشدید کننده های طعم
        • رنگ ها
        • تثبیت کننده ها
        • شیرین کننده ها
        • امولسیفایرها
        • آنتی اکسیدان ها
      • پاستیل
      • آدامس
        • طعم دهنده ها
        • رنگها
        • اسانس های پایه روغن
        • امولسیفایر
        • اسانس های پایه آب
        • تثبیت کننده ها
        • شیرین کننده ها
        • آنتی اکسیدان ها
        • تشدید کننده های طعم
      • فیلینگ
        • رنگ ها
        • تشدید کننده های طعم
        • شیرین کننده ها
        • امولسیفایر
        • اسانس های مایع
        • آنتی اکسیدان ها
        • تثبیت کننده ها
      • آجیل های فرآوری شده
        • نگهدارنده ها
    • ترشی و شوری
      • لواشک و ترشک
        • آنتی اکسیدان ها
          • نگهدارنده ها
          • رنگها
      • زیتون و ترشی
        • آنتی اکسیدان
        • استابلایزر
        • نگهدارنده ها
        • طعم دهنده ها
        • رب کچاپ
          • نگهدارنده ها
          • آنتی اکسیدان ها
    • سس ها
    • لبنیات
      • شیر
        • اسیدی کننده و تنظیم کننده اسید
        • استابلایزرها
        • امولسیفایر
      • کره
        • تثبیت کننده
        • تنظیم کننده اسید
        • رنگ دهنده ها
        • آنتی اکسیدان ها
        • امولسیفایرها
        • نگهدارنده ها
      • دوغ
        • آنتی اکسیدان
        • نگهدارنده ها
      • ماست
        • نگهدارنده ها
        • آنتی اکسیدان
      • کشک
        • آنتی اکسیدان ها
        • نگهدارنده ها
      • پنیر
        • آنتی اکسیدان ها
        • ضد چسبندگی
        • امولسیفایر
        • نگهدارنده ها
        • استابلایزرها
      • دسر و ژله
        • رنگها
        • کنترل کننده PH
        • مغذی
        • تشدید کنندهای طعم
        • نگهدارنده ها
        • آنتی اکسیدان ها
      • بستنی
        • رنگها
        • نگهدارنده ها
        • طعم دهنده ها
      • خامه
        • شیرین کننده
        • استابلایزرها
        • امولسیفایر
      • آب پنیر
        • ضد چسبندگی
    • ادویه
      • آویشن
      • دارچین
      • زنجبیل
      • میخک
      • فلفل سیاه
      • فلفل سفید
      • پودر پیاز
      • جوز هندی
      • پودر سیر
      • گرد لیمو
      • پاپریکا
      • زیره
  • دام و طیور و آبزیان
    • دارویی
      • توکسین بایدر
    • نگهداری های غذایی
      • دام
      • طیور
    • مکمل های غذایی
      • دام
      • طیور
  • استانداردها
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • کشاورزی
    • کود و سموم شیمیایی
    • نگهداری و دفع آفات
      • پسته و بادام
      • غلات
      • سیفی جات
      • مرکبات
      • خرما
  • مواد اولیه صنایع غذایی
    • آشامیدنی
      • نوشابه های بدون الکل
        • شیرین کنندها
        • نگهدارنده ها
        • تشدید کننده ها
        • آنتی اکسیدان ها
        • اسانس ها
          • مایع پایه روغن
          • مایع پایه آب
      • شربت و مربا
        • آنتی اکسیدان ها
        • نگهدارنده ها
        • اسانس ها
        • تشدید کننده ها
        • شیرین کننده ها
      • آبمیوه ها و نکتارها
        • آنتی اکسیدان ها
        • تشدید کننده ها طعم
        • شیرین کننده ها
        • نگهدارنده ها
        • اسانس ها
          • پایه روغن
          • پایه آب
      • آب معدنی
        • نگهدارنده ها
        • آنتی آکسیدان ها
    • چیپس و پفک
      • چیپس سیب زمینی و خلال
        • نگهدارنده ها
        • تشدید کننده های طعم
        • آنتی اکسیدان ها
        • طعم دهنده ها
      • پفک . اسنک
        • نگهدارنده ها
        • تشدید کننده های طعم
    • صنایع گوشت و کنسرو
      • گوشت قرمز
        • چرخ کرده و لاشه و برگر
          • نگهدارنده ها
          • ترد کننده ها
          • تشدید کننده های طعم
      • گوشت مرغ
        • چرخ کرده و لاشه و برگر
          • نگهدارنده ها
          • تشدید کننده های طعم
      • تخم مرغ مایع
        • نگهدارنده ها
      • دریایی
        • خاویار
          • نگهدارنده ها
        • ماهی
          • نگهدارنده ها
          • تشدید کننده های طعم
        • میگو
          • تشدید کننده های طعم
          • نگهدارنده ها
    • سوسیس و کالباس
      • آنتی اکسیدان ها
      • نگهدارنده ها
      • تشدید کننده های طعم
    • غذای آماده
      • سوپ
        • تشدید کننده ها طعم
        • نگهدارنده ها و آنتی اکسیدان ها
      • کنسرو و کمپوت
        • تشدید کننده های طعم
        • نگهدارنده ها و آنتی اکسیدان ها
      • ناگت و غذاهای نیمه آماده
        • نگهدارنده ها و آنتی اکسیدان ها
    • آرد و نان
      • ماکارونی و اسپاگتی
        • نگهدارنده ها
        • آنتی اکسیدان ها
        • ویتامین ها
        • اکسید کننده ها و احیا کننده ها
        • امولسیفایر
        • تثبیت کننده ها
        • غنی کننده ها
        • طمع دهنده ها
        • قوام دهنده ها
        • رنگ دهنده ها
      • نان های سنتی و صنعتی و لایه ای
        • آنزیم ها
        • پرکننده و پوشش دهنده ها
        • غنی کننده ها
        • استابلایزرها
        • احیا کننده ها
        • مولد گاز
        • آنتی اکسیدان ها
        • ضد کف
        • قوام دهنده ها
      • کیک و کلوچه شیرینی
        • شیرین کننده
          • مصنوعی
          • طبیعی
        • طعم دهنده
          • پودرها
          • اسانسهای پودری مقاوم به حرارت
        • نگهدارنده ها
        • مولد گاز
        • طعم دهنده ها
        • رنگها
        • اکسید کننده و احیا کننده ها
        • تنظیم کننده اسید
      • بیسکوئیت و ویفر
        • مولدهای گاز
        • آنزیم ها
        • طمع دهنده ها
        • تشدید کننده های طعم
        • بافر کننده
        • نگهدارنده ها
        • اسیدی کننده ها و تنظیم کننده ها
        • طعم دهنده ها
          • اسانس ها طبیعی
          • پودری
    • شیرینی و شکلات
      • آب نبات
        • طعم دهنده ها
        • تشدید کننده ها
        • رنگها
        • قوام دهنده ها
        • آنتی اکسیدان ها
      • شکلات
        • اسانس های مایع
        • انواع اسانس های میوه ای
        • اسانس های مایع
        • تشدید کننده های طعم
        • رنگ ها
        • تثبیت کننده ها
        • شیرین کننده ها
        • امولسیفایرها
        • آنتی اکسیدان ها
      • پاستیل
      • آدامس
        • طعم دهنده ها
        • رنگها
        • اسانس های پایه روغن
        • امولسیفایر
        • اسانس های پایه آب
        • تثبیت کننده ها
        • شیرین کننده ها
        • آنتی اکسیدان ها
        • تشدید کننده های طعم
      • فیلینگ
        • رنگ ها
        • تشدید کننده های طعم
        • شیرین کننده ها
        • امولسیفایر
        • اسانس های مایع
        • آنتی اکسیدان ها
        • تثبیت کننده ها
      • آجیل های فرآوری شده
        • نگهدارنده ها
    • ترشی و شوری
      • لواشک و ترشک
        • آنتی اکسیدان ها
          • نگهدارنده ها
          • رنگها
      • زیتون و ترشی
        • آنتی اکسیدان
        • استابلایزر
        • نگهدارنده ها
        • طعم دهنده ها
        • رب کچاپ
          • نگهدارنده ها
          • آنتی اکسیدان ها
    • سس ها
    • لبنیات
      • شیر
        • اسیدی کننده و تنظیم کننده اسید
        • استابلایزرها
        • امولسیفایر
      • کره
        • تثبیت کننده
        • تنظیم کننده اسید
        • رنگ دهنده ها
        • آنتی اکسیدان ها
        • امولسیفایرها
        • نگهدارنده ها
      • دوغ
        • آنتی اکسیدان
        • نگهدارنده ها
      • ماست
        • نگهدارنده ها
        • آنتی اکسیدان
      • کشک
        • آنتی اکسیدان ها
        • نگهدارنده ها
      • پنیر
        • آنتی اکسیدان ها
        • ضد چسبندگی
        • امولسیفایر
        • نگهدارنده ها
        • استابلایزرها
      • دسر و ژله
        • رنگها
        • کنترل کننده PH
        • مغذی
        • تشدید کنندهای طعم
        • نگهدارنده ها
        • آنتی اکسیدان ها
      • بستنی
        • رنگها
        • نگهدارنده ها
        • طعم دهنده ها
      • خامه
        • شیرین کننده
        • استابلایزرها
        • امولسیفایر
      • آب پنیر
        • ضد چسبندگی
    • ادویه
      • آویشن
      • دارچین
      • زنجبیل
      • میخک
      • فلفل سیاه
      • فلفل سفید
      • پودر پیاز
      • جوز هندی
      • پودر سیر
      • گرد لیمو
      • پاپریکا
      • زیره
  • دام و طیور و آبزیان
    • دارویی
      • توکسین بایدر
    • نگهداری های غذایی
      • دام
      • طیور
    • مکمل های غذایی
      • دام
      • طیور
  • استانداردها
  • تماس با ما

برسی افلاتوکسین در غلات

mob2020-02-05T12:38:15+00:00

افلاتوکسین در غلات چگونه است؟

 تاریخچه نگهداری و ذخیره سازی غلات

افلاتوکسین در غلات در این مقاله به شکل کامل بررسی می شود.از زمان های قدیم متداول بوده مردم ایران ، یونان و مصر باستان برای نگهداری غلات خود از خمره های سفالین استفاده می کردند و معمولاً این خمره ها را یا درون زمین کار می گذاشتند و یا در اتاق های خشت و گلی کنار هم می چیدند .

افلاتوکسین در غلات

این کار اولین بار در بین النهرین با روش های ساده و ابتدائی متداول شد و به مرور زمان تکامل یافت. با افزایش جمعیت و افزایش تولید و شکل ذخیره سازی از انبارهای ساده به سیلوهای آجری و انبارهای  بزرگ تغییر یافت. تاریخچه ساخت سیلو به انقلاب صنعتی اروپا بر می‌گردد .

سیلوها  میتوانند در حجم های مختلف و از مصالح گوناگون ساخته شود و از چند کندو تشکیل می‌گردد. کندوها به صورت مخازن استوانه ای یا چند ضلعی ساخته میشوند .در سال ۱۸۱۹ اولین سیلوی جهان توسط مهندسان فرانسوی با استفاده از آجر و سایر مصالح بنایی ساخته شد و اولین سیلو در ایران در سال ۱۳۱۸ و در تهران ساخته شد .

مقاله مرتبط:

  • دی استات سدیم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

  • تعریف دی استات سدیم

  • اهمیت مصرف دی استات سدیم چیست؟

پس از مدت کوتاهی  سیلوهای بتونی و فلزی جایگزین سیلوهای قدیمی شدند ،  ازجمله تفاوت اصلی سیلوهای جدید و انبار تجهیز سـیلوها میتوان  به مواردی چون تجهیزات توزین، تخلیه و بارگیری، بوجاری، خشک کردن و هوادهی، کنترل دما و رطوبت، جمع‌آوری گرد و غبار و آفت زدایی، اشاره کرد .

آن چه که در این مقاله مورد نظر است ،  پیشگیری از به وجود آمدن سموم قارچی  غلات ، علی الخصوص (( گندم )) در سیلو با مدت زمان ماندگاری طولانی و جلوگیری حشره زدگی است .

هر چند نوع واریته گندم و مشخصات ذاتی آن مولفهای مهم و اساسی در کیفیت گندم محسوب میشود، ،از آنجائیکه دانه گندم زنده است و طی مدت نگهداری تنفس میکند، مجموعه واکنش های آنزیمی طی فرآیند تنفس که منجر به تجزیه نشاسته، گلوکز، پروتئین و چربی دانه گندم میشود، بر کیفیت آن تأثیر گذاشته و از سوی دیگر بسیاری از عوامل به خصوص حشرات، کپکها و رطوبت قابلیت دوام و کیفیت گندم را طی مدت نگهـداری مورد تهـدید قرار میدهند.

لذا ذخیره سـازی موثر و استاندارد، مولفه های جدی و مهم در حفظ کیفیت گندم قلمداد میگردد. همه ساله  مقدار قابل توجهی از غلات ، اعم از تولیدات داخلی و یا وارداتی ، در انبارها و سیلوها  به دلیل آلودگی های قارچی فاسد شده و از بین میرود . متاسفانه تاکنون روش موثر و مطمئنی برای پیشگیری از فساد غلات در ایران وجود نداشته و حدود 12 الی 10 درصد  گندم تولیدی کشورمان به دلیل ضایعات از بین می رود.

Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download lava firmware
Free Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

آدرس : تهران - بلوار میرداماد - میدان مادر -خیابان بهروز - کوچه شریفی - پلاک 6 - واحد 10

تلفن : 02122921703 فکس : 2122915543همراه : 09196804835ایمیل : info@keshtafzoon.ir

کلیه حقوق سایت متعلق به کشت افزون میباشد .

جهان سايت | طراحی سايت |خدمات سئو | طراحی وب سايت