اسکوربات پتاسیم
اسکوربات پتاسیم potassium ascorbate
سوربات پتاسیم یک ماده شیمیایی و ضدکپک است ، فرمول شیمایی آن C6H7KO2 است. این ماده محلول در آب است. در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده کاربرد دارد .این نگهدارنده در مقادیر مجاز سمی نبوده ودر PHکمتر از ۶ بهترین اثر خودرا نشان می دهد . PH آن ۸/۴ است ودر ۴PH= ، محدود ۸۶ % آن به صورت تفکیک نشده وجود دارد. غلظت ضد میکروبی موثر سوربات در مواد غذای 05/0-3/0 درصد است مطالعات مشخص نموده است که نقطه هدف این نگهدارنده در سلول میکروبی، آنزیمهای دارای سولفیدریل، سیستم فسفوریلاسیون اکسیداتیوو سیستم تنفسی سلول است سورباتها علاوه بر باکتری، از جوانه زدن اسپورها ورشد سلولهای رویشی نیز جلوگیری می نماید.
کاربرد سوربات پتاسیم
درمربا، پنیر، مارگارین، شوریجات، نوشابه هاب غیر الکلی خاصیت نگهدارندگی دارد.
پابکم 50951902
فرمول مولکولی C6H7KO6
جرم مولی ۲۱۴٫۲۱ g mol−1